Зараз практично кожен українець знає Аллу Мазур, Лідію Таран, Марічку Падалко і Наталію Мосейчук, проте мало хто пам'ятає, як виглядали телеведучі каналу "1+1" на початку кар'єри. Про це розповіли у виданні "Ода хвилина".

Алла Мазур.

Телеведуча веде новини в "ТСН " вже 23 роки і за цей час вона знайшла велику базу шанувальників. Восени минулого року Алла Мазур шокувала всіх новиною про онкологічне захворювання і була змушена відійти від ефірів. Після одужання телеведуча знову повернулася на телебачення.

Примітно, що Аллі Мазур скоро виповниться 55 років, проте вона дуже добре виглядає і продовжує радувати глядачів "1+1".

Алла Мазур, фото: odnaminyta.com
Алла Мазур, фото: odnaminyta.com
Алла Мазур, фото: odnaminyta.com

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Лідія Таран.

Телеведуча народилася в родині журналістів, тому з дитинства знала, чим буде займатися. За свою кар'єру вона отримала кілька нагород серед яких премії "Телетріумф"і " телезірка".

Спершу Лідія Таран працювала на радіо після чого перейшла на"Новий Канал". Потім вона працювала на" 5 канал "і з 2009-го року перейшла на" 1+1", де стала ведучою шоу "Я люблю Україну"," Сніданок з 1+1 "і"ТСН".

Лідія Таран, фото: odnaminyta.com
Лідія Таран, фото: odnaminyta.com
Лідія Таран, фото: odnaminyta.com

Марічка Падалко.

На телебачення Марічка Падалко потрапила завдяки олімпійській чемпіонці Лілії Подкопаєвій. Так склалося, що вони обидві жили в одному будинку.

Одного разу до спортсменки приїхали співробітники "Першого національного", з якими Марічка змогла швидко знайти спільну мову. У неї вже тоді був Інтернет і добре знання англійської, тому вона могла отримувати інформацію про спортивні події раніше телевізійників.

Спершу вона просто розповідала журналістам про події, а пізніше пішла на практику в "Світ спорту" і з тих пір стала працювати на телебаченні. На "1+1" Марічка Падалко прийшла в 2002-му році.

Марічка Падалко, фото: odnaminyta.com
Марічка Падалко, фото: odnaminyta.com
Марічка Падалко, фото: odnaminyta.com

Наталія Мосчейчук.

Зараз телеведучій 47 років і вона є ведучою ток-шоу "Право на владу". Також спільно з Лідією Таран вона веде новинні випуски "ТСН". Однак почала свою кар'єру Наталія Мосейчук в далекому 1993-му році у випуску новин на місцевому каналі в Житомирській області.

Наталія Мосчейчук, фото: odnaminyta.com
Наталія Мосчейчук, фото: odnaminyta.com
Наталія Мосчейчук, фото: odnaminyta.com

Нагадавши, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька випустила на волю зелене чудовисько: безстрашна жінка

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марічка Падалко притиснула до себе доньку на шаленій висоті, дух захоплює- " 100 гривень з людини"

Також, "Знай.uа" писав, чернівчанка Лілія Ребрик показала, як розпочинає 2021 рік: "доведеться знову розслаблятися..."