У США поліцейський купив їжу для сім'ї, яка хотіла вкрасти її з супермаркету. Про це розповіли у виданні ВВС.

Повідомляється, що минулого місяця, в США, в місті Семерсет штату Массачусетс, поліцеского Метта Ліму викликали в супермаркет, де відвідувачі намагалися вкрасти продукти харчування. Однак його реакція на правопорушення здивувала всіх.

Дві жінки, які робили покупки в супермаркеті провели через сканер не всі продукти і були затримані. Під час допиту вони зізналися, що у їх сім'ї настали важкі часи і вони не можуть дозволити собі багато продуктів, проте їм хотілося влаштувати дітям свято, що і стало причиною злочину.

Офіцер вислухав затриманих після чого виписав їм ордер і заборону на вхід в магазин, проте не пред'явив звинувачень, оскільки всі товари в їх чеку були продуктами харчування.

Потім Метт Ліма придбав для сім'ї подарунковий сертифікат на суму 250 доларів, яким вони зможуть скористатися в іншому магазині цієї ж мережі супермаркетів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ця сім'я нагадала мені про моїх власних дітей, тому я повинен був їм допомогти. Очевидно, що ця сім'я бідувала, і мені важко уявити рішення, яке їм довелося приймати - купити тільки ту їжу, яку вони можуть собі дозволити, або взяти щось ще для дітей на свято" - розповів офіцер Метт Ліма для місцевого телебачення.

Він підкреслив, що купив сертифікат на суму, яка була їм необхідна і сім'я була йому дуже вдячна, адже зазвичай в такій ситуації люди чекають, що їх змусять відповідати в суді.

Метт Ліма, фото: ВВС
Метт Ліма, фото: ВВС
Метт Ліма, фото: ВВС

Нагадавши, ні с*ксу, ні інтернету: найсуворіші закони, які змусять українців любити своїх слуг народу

Як повідомляв портал "Знай.uа", село на Буковині вразило розкішними прикрасами до Різдва, таке бачили тільки в кіно - "Крутіше, ніж у сусіда"

Також, "Знай.uа" писав, у Києві "синій" водій намагався задобрити копів "Катюшів" на баяні: "Браво!"