Відома українська актриса Ольга Сумська має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, зірка вирішила показати у своєму Instagram як проводить новорічні свята.

Ольга Сумська опублікувала кілька знімків з сім'єю і розповів, куди вирушила на новорічні свята.

На опублікованих фото можна побачити Ольгу Сумську разом з чоловіком Віталієм Борисюком і дочкою Ганною Брісюк. Вони одягнені в зимові куртки і позують на тлі природи і гірської річки.

Публікація Ольги Сумської: Instagram olgasumska
Публікація Ольги Сумської: Instagram olgasumska

У підписі до публікації Ольга Сумська розповіла, що перші дні 2021-го року вона вирішила провести разом з родиною на Прикарпатті, в місті Яремче і вже встигла відвідати кілька туристичних точок.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Найтепліший Новий рік в Яремче разом з родиною. Поляна любові, природне джерело Нафтусі поруч з Прутом, гори і долини, фантастичне повітря... далі лунає легендарна пісня.... "І у синю даль, понад горами лине пісня ця... Про мою любов, ти рідна матінка моя,земля..." - написала Ольга Сумська.

Публікація Ольги Сумської: Instagram olgasumska
Публікація Ольги Сумської: Instagram olgasumska
Публікація Ольги Сумської: Instagram

Нагадавши, Каменських вибралася з ліжка заради фото з лисим чоловіком: "Ля, які бубусики"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катя Осадча показала, як її в дитинстві чіпав бородатий дід: "я була лисичкою"

Також, "Знай.uа" писав, у Карпатах, на Балі та інших островах: де українські зірки зустрічали 2021