Маленькому українцю терміново необхідна операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленький місячний Ерік з менінгітом знаходиться в лікарні у важкому стані.

Через хворобу страждає мозок малюка і тому йому терміново необхідна нейрохірургічна операція. Для проведення операції рідним Еріка необхідно закупити витратні матеріали вартістю 28 000 гривень. Від цієї суми в прямому сенсі залежить життя хлопчика.

Ерік, фото: Facebook Мама і немовля
Ерік, фото: Facebook Мама і немовля
Ерік, фото: Facebook Мама і немовля

На жаль, батьки Еріка не мають можливості зібрати необхідну суму в короткі терміни. Тому вони були змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей в надії врятувати життя хлопчика.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Родина не в силах самостійно впоратися і потребує допомоги для Еріка! Це той випадок, коли дійсно чекати не можна, адже кожен день - це неймовірне навантаження на головний мозок. Сам Ерік не впорається, але віримо, що з такою підтримкою як у нас, все вдасться. І ще одне крихітне життя буде врятоване." - зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадаємо, що юну українку на очах у матері спалює агресивний рак, рідні в сльозах благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі підступна хвороба забрала життя маленького янголятка

Також, "Знай.uа" писав, що маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї