Волонтери подарували Новий Рік онкохворому хлопчикові. Про це розповіли на сторінці благодійного фонду "Таблеточки" у соцмережі Facebook.

Семирічний Микита довгий час страждав від онкологічного захворювання і у нього залишалося мало часу, тому волонтери вирішили влаштувати йому новорічні свята трохи раніше.

Восени Микита разом з батьками і сестрами прикрасив ялинку. Також до нього в гості прийшов Дід Мороз зі Снігуронькою, які принесли хлопчикові подарунки. Микита був дуже радий, він сміявся і веселився, а його рідні були щасливі, що змогли створити відчуття свята.

"Все вийшло, як в справжній Новий Рік. Навіть сніг був" - зазначено в публікації.

Онкохворому хлопчикові подарували Новий Рік: Facebook Таблеточки
Онкохворому хлопчикові подарували Новий Рік: Facebook Таблеточки
Онкохворому хлопчикові подарували Новий Рік: Facebook Таблеточки

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На жаль, до справжнього Нового року Микита не дожив. Хлопчик помер в перший день зими, але його рідні будуть пам'ятати, що змогли зустріти свято разом і подарували Микиті моменти радості.

"У перший день зими Микита помер, але його рідні завжди пам'ятатимуть, що зустріли Новий рік разом. А ми будемо працювати ще більше, щоб жодна дитина в Україні не вмирала від раку. Продовжуйте допомагати дітям, щоб далі було дуже багато дуже щасливих свят!" - додали в публікації.

Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Нагадаємо, що юну українку на очах у матері спалює агресивний рак, рідні в сльозах благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі підступна хвороба забрала життя маленького янголятка

Також, "Знай.uа" писав, що маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї