В Італії самотній пенсіонер викликав поліцейських, щоб відсвяткувати Різдво. Про це розповіли у виданні "Il Resto del Carlino".

Повідомляється, що в Італії, в місті Альто-Рено-Терме 94-річний пенсіонер Малаволті Фіоренцо викликав співробітників поліції, щоб не залишатися одному на Різдво.

Коли Малаволті Фіоренцо подзвонив у відділення поліції, то відразу повідомив, що у нього все добре і йому просто потрібна компанія на Роджерсі.

"Мені просто потрібна людина, з якою можна обмінятися різдвяними тостами. Якщо хтось із ваших співробітників вільний, то може міг би зайти до мене на 10 хвилин" - сказав Малаволті Фіоренцо.

Співробітники поліції вирішили відповісти на прохання пенсіонера і вирушили до нього за вказаною адресою. Чоловік був дуже зворушений побачивши гостей і запросив їх в будинок. Вони разом відсвяткували Різдво і випили, найімовірніше безалкогольні напої, оскільки поліцейські перебували на службі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пенсіонер викликав поліцейських на Різдво, фото: Прикарпаття Online
Пенсіонер викликав поліцейських на Різдво, фото: Прикарпаття Online
пенсіонер викликав поліцейських на Різдво, фото: Прикарпаття Online

Нагадавши, батько-одинак зміг зігріти серце дідуся-вдівця, який тільки поховав дружину: "я побачив посмішку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українським пенсіонерам під ялинку: як у 2021 році зміняться суми головних виплат

Також, "Знай.uа" писав, що Санта Клаус нагрянув у будинок престарілих з моторошним "подарунком": 18 трупів