Жодне святкове застілля українців не обходиться без салату "Олів'є", тому дуже важливо, щоб ця страва була смачною і ситною. У цьому можуть допомогти секрети приготування "Олів'є", які опублікували у виданні "Read Me".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВикористовуючи кілька простих прийомів можна зробити салат «Олів'є» ще смачніше і більш насиченим.
Для приготування салату "Олів'є" необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- Варена ковбаса - 300 грам.
- Варено-копчена ковбаса - 300 грам.
- Морква - 1 штука.
- Курячі яйця - 6 штук.
- Картопля - 4 штуки.
- Солоні огірки - 2-3 штуки.
- Горошок - 1 банка.
- Майонез - за смаком.
Секрети приготування "Олів'є":
Секрет №1.
У салаті необхідно використовувати відразу два види ковбаси: варену і варено-копчену. Її потрібно нарізати невеликими кубиками і додати якомога більше.
Секрет №2.
Овочі для салату необхідно відварити заздалегідь. Найкраще за добу до готування. Так вони збережуть щільність і не розваляться під час нарізки.
Секрет №3.
У салаті необхідно використовувати саме солоні огірки, а не мариновані. Це додасть смаку пікантності. До того ж маринованих огірків потрібно більше і вони можуть дати зайвий сік.
Секрет №4.
Інгредієнти для салату потрібно нарізати перед подачею. До того ж для заправки краще використовувати домашній майонез. Так" Олів'є " вийде більш свіжим і соковитим.
Нагадавши, Молода дружина Петросяна видала рецепт фамільного тортика "ніжність": дешево, але шалено смачно
Як повідомляв портал "Знай.uа", що приготувати на вечерю швидко і без витрат: три варіанти меню
Також, "Знай.uа" писав, рецепт чорної веган-ікри: закуска до Нового року коштує копійки, а за смаком не відрізнити від справжньої