Напередодні новорічних свят багато господинь задаються питанням: "Що ж приготувати?". Користувачі Мережі поділилися незвичайним рецептом традиційного крабового салату, який стане прикрасою будь-якого столу.

Відповідний рецепт з'явився у Facebook-спільноті "Що приготувати на вечерю".

Рецепт крабового салату без рису"самий звичайний".

Інгредієнт:

  • Великий огірок - 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста або зелений;
  • Яйця курячі-8-10 шт.;
  • Консервована кукурудза - 1 банка;
  • Крабові палички-400 г.;
  • Зелень - за смаком;
  • Майонез;
  • Сіль, перець - за смаком.

крабовий салат / фото: Facebook
крабовий салат / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

Приготування:

Якщо використовуєте ріпчасту цибулю, то його необхідно спочатку замаринувати. Яйця спочатку необхідно відварити-залити холодною водою, довести до кипіння і варити близько 10 хвилин. Після нарізаємо огірок, яйця і крабові палички кубиком і змішуємо. Зелень дрібно подрібнюємо і додаємо разом з кукурудзою до салату.

Заправляємо всі інгредієнти майонезом і приправляємо сіллю і перцем за смаком.

крабовий салат / фото: Facebook
крабовий салат / фото: Facebook

Нагадавши рецепт" Черепашка " з тіста з оливками і сиром. Дане блюдо обов'язково сподобається всім гостям за рахунок дуже приємного смаку. При цьому його досить просто готувати, тому при мінімумі зусиль ви зможете отримати справжній кулінарний шедевр.

Як повідомляв портал Знай.иа, антивірусне сало для залізного імунітету - простий рецепт ситної намазки на бутерброди.

Також Знай.иа писав, що ковбаса є однією з найпоширеніших закусок на святковому столі, проте багато хто побоюється купувати її в магазині, тому шукають страви, які можуть її замінити. Одним з таких варіантів є ковбаски-паштет.