Народний артист України Павло Зібров поділився з українцями враженнями від першого снігу.

Відповідні кадри Виконавець опублікував на своїй сторінці в Instagram.

У середу, 23 грудня, у Києві пройшов перший снігопад, який приніс не тільки нескінченні пробки, а й море радості як дітям, так і дорослим. Відомий український виконавець Павло Зібров також зрадів першому снігу, чим поділився з фанатами в соцмережах.

Співак опублікував радісні фото, зняті в заміському будинку. Він з'явився перед фанатами в білосніжно білій куртці і яскравій жовтій шапці-вушанці. У коментарях люди захоплювалися незвичайним головним убором. В історіях Зібров розповів, що цю шапку йому подарував український шоумен Гарік Корогодський.

Павло Зібров / фото: Instagram
Павло Зібров / фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також на знімках Павло постав разом зі своїм собакою Габбі. Користувачі мережі відзначили, що пес, очевидно, був не дуже радий першому снігу. Зібров не змусив чекати з відповіддю:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

На опублікованому відеоролику виконавець поділився позитивними емоціями від погоди і закликав українців гуляти, поки є можливість, грати в сніжки і ліпити сніговика.

Нагадаємо, що Зібров показав, як готується до новорічних свят.

Як повідомляв портал Знай.иа, Павло Зібров взяв участь у новорічній зйомці.

Також Знай.иа писав, що Павло Зібров привітав українців зі святом і придбав красуню.