Білоруський письменник написав роман, дії якого відбуваються в Івано-Франківську.

Детальніше про це розповідає видання "Суспільне Карпати", посилаючись на письменника Миколи Адама.

Повідомляється, що автор написав роман "сестри", дії в якому розгортаються в Івано-Франківську. Головні героїні історії-уродженки міста. Відомо, що роман написаний білоруською мовою і був надрукований видання "Галіяфі". У продаж книга надійде до кінця 2020 року.

Микола Адам сподівається, що його твір вже чекають в Україні.

"Ось-ось вийде роман "сестри", який сюжетно пов'язаний з Івано-Франківськом, з його героями. Але я повернув книзі історичну назву міста-Станіслав", - говорить автор.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Роман "Сестри" / фото: Facebook
Роман "Сестри" / фото: Facebook

Письменник розповів, що у всіх персонажів є прототипи, проте вони не обов'язково перетинаються з конкретною людиною в реальному світі. Один герой може відображати особистості десяти різних людей.

В Україні роман" сестри " буде презентовано, коли Микола Адам зможе приїхати. Однак, за його словами, через політичні, економічні проблеми і ситуацію з пандемією, поки немає доведеться відкласти поїздку.

Нагадаємо, що британський письменник Джон ле Карре (справжнє ім'я — Девід Корнуелл) помер на 90-му році життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, український письменник Андрій Кокотюха розповів, що теж став жертвою негоди в Україні і впав на ожеледі.

Також Знай.иа писав, що український письменник-фантаст Сергій Іванов, який працював під псевдонімом Гармаш, помер у віці 66 років від коронавірусу.