8-річний хлопчик доглядав за мамою після інсульту. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Ця історія сталася в Росії 15 років тому. Жінка зі своїм сином Владом пішла від чоловіка, який зловживав алкоголем. Вона з дитиною опинилася в маленькому сільському будиночку. Було складно, але жінка справлялася.

Коли Владу було 8 років, у його мами стався інсульт після якого вона виявилася паралізована. Однак школяр вирішив не здаватися і не залишив маму.

Сусідка оформила опіку над Владом і вирішила питання з соціальними службами, далі справа була тільки за хлопчиком. Він доглядав за хворою мамою, готував, прибирав, прав і ділив інші справи по дому. Крім цього хлопчик не кинув навчання і встигав ходити на спортивні секції, де показував хороші результати.

Влад з мамою, фото: ohlyad-dnya
Влад з мамою, фото: ohlyad-dnya
Влад з мамою, фото: ohlyad-dnya

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про цю сім'ю ЗМІ дізналися, коли Владу виповнилося 16 років. Місцева влада подарувала йому з мамою квартиру і виділила матеріальну допомогу.

Зараз хлопцеві 23 роки, він отримав професію зварника і працює в рідному місті. Також у Влада є дівчина на ім'я Настя, яка допомагає йому доглядати за мамою.

Влад і Настя, фото: ohlyad-dnya
Влад і Настя, фото: ohlyad-dnya
Влад і Настя, фото: ohlyad-dnya

Нагадаємо, що молода українка стала мамою для восьми братиків і сестричок після смерті батьків

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянка зі зламаною шиєю сіла в інвалідний візок і стала відомою моделлю

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя з Чернівців усиновило дев'ятьох осиротілих малюків