Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова має величезну аудиторію шанувальників і охоче ділиться з ними фотографіями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість зізналася, що не змогла знайти ялинки для новорічного фото.

Катерина Репяхова опублікувала фото з походу в торговий центр і розповіла, що не змогла знайти красиву ялинку.

Читайте Знай в Google News!

На опублікованому фото Катерина Репяхова позує в примірювальній у вільній довгій сукні з незвичайним принтом і довгими рукавами.

У підписі до публікації вона підкреслила, що вирушила в River Mall і хотіла зробити фото біля ялинки перед торговим центром. Однак дерева там не виявилося, тому Реп'яхова вирішила сфотографуватися в примірювальній.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Їхали в River Mall сьогодні і я думала сфотографуюся там біля великої, красивої ялинки і буде у мене в профілі нарешті новорічна атмосфера. Не знаю чому я вирішила, що там повинна бути велика і красива ялинка, але її там не виявилося. Тому нехай тут буде просто Селфі з примірювальної до речі, може хтось знає де в Києві є красиві ялинки?))" - написала Катерина Репяхова.

Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Шанувальники не могли пройти повз такого фото і залишили свою думку в коментарях. Багато відзначили, що Катерина добре виглядає і порадили їй, де можна айті велику ялинку. Однак знайшлися і ті, хто помітив зміни в зовнішності зірки.

"Ніжне фото ) щось змінилося, але не можу зрозуміти що", " мені взагалі здається що Катя вагітна)))) але можливо я просто бачу майбутнє (іноді вгадую) час покаже, але дай Бог!!!!"- написали підписники в коментарях.

Комментарии к публікування Катерини Репяховой: Instagram
Комментарии к публікування Катерини Репяховой: Instagram
коментарі до публікації Катерини Репяхової: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала, що насправді відбувається за кадром

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мішина похвалилася своїм малим ловеласом

Також, "Знай.uа" писав, що Каменських похвалилася черговою нагородою