Зять народної артистки України Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян має величезну аудиторію шанувальників з якими в соцмережах ділиться цікавими моментами з життя. На цей раз, на своїй сторінці в Instagram, співак продемонстрував, що завжди тримає сказане слово.

Арсен Мірзоян опублікував фото з дружиною Тонею Матвієнко і розповів, що дотримав цю обіцянку.

Читайте Знай в Google News!

На знімку можна побачити Арсена Мірзояна, який обіймає Тоню Матвієнко за столом у закладі. Співак одягнений в темно-сірий светр, чорні джинси і чорні черевики, а його кохана в чорний костюм з білими тюльпанами і чорні черевики.

У підписі до публікації Арсен Мірзоян розповів, що давно обіцяв Тоні Матвієнко зводити її на сніданок в італійський ресторан "Тратторія 5" і дотримав дане слово. Також він подякував ресторану за підтримку благодійного фонду "Запорука".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"@tonya_matvienko приїхала, а я обіцяв @trattoriano5 зайти на сніданок! Вдячний закладу за підтримку @zaporuka" - написав Аресен Мірзоян.

Публікація Арсена Мірзояна: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 38-річна Віра Брежнєва похвалилася фігурою, але фанати переживають

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джамала підкорила фото в чорному бікіні, і не скажеш, що мама двох

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Канделакі знайшла застосування коноплі і запустила виробництво