В Івано-Франківську неадекватний чоловік розпилив сльозогінний газ у напрямку дитини. Про це стало відомо з повідомлення у спільноті “Blacklist IF”.

Як зазначається, інцидент трапився пізно ввечері у суботу, 12 грудня. Родина із маленьким сином стояла на зупинці та чекала на таксі. Поруч стояла компанія молодих людей, які перебували в стані алкогольного сп’яніння.

У якийсь момент хлопчик почав плакати, а батько запідозрив, що в його бік розпилили сльозогінний газ. Дружині франківця також стало зле.

Чоловік звернувся до компанії з претензіями, між ними спалахнув конфлікт. Один із молодиків, який і виявився власником газового балончика, поводився вкрай неадекватно. Його товариш заважав свідкам знімати подію на відео.

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Завдяки допомозі очевидців неадеквата затримали, його передали правоохоронцям.

Встановлюються всі обставини події.

Раніше портал Знай писав про те, що у Запоріжжі два психи розгромили дитячий садок - ганяли малюків і мало не вбили сторожа.

Також портал Знай писав, що під Харковом ексміністр Швайка отримав битою по голові: "гарний початок..."

Також портал Знай писав, що у Харкові викрали шикарну Toyota за 1,5 мільйона: "так жити не можна"