Руслан Марцінків звернувся до уряду з проханням не вводити локдаун. Про це мер Франківська заявив під час традиційного прямого ефіру в соцмережі Facebook.

Міський голова Франківська Руслан Марцінків під час традиційного прямого ефіру підкреслив, що в обласному центрі зменшується кількість хворих коронавірусом і у зв'язку з цим попросив уряд не вводити жорсткий карантин.

Читайте Знай в Google News!

За совами Марцінківа в даний момент в лікарнях Франківська знаходиться 287 пацієнтів з діагнозом Covid-19. З них 154 знаходиться в Центральній міській лікарні, це 40% від усієї кількості ліжок, які можуть бути зайняті. У міській клінічній лікарні №1 знаходиться 129 пацієнтів, в дитячій міській лікарні всього 5.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

У зв'язку з цим він звернувся до президента і уряду з проханням не вводити локдаун в Україні.

"Маємо позитивну тенденцію, і ще раз звертаюся до уряду все-таки не вводити локдаун. Бачу, якісь там озвучуються цифри, дати, коли повинен бути локдаун. Але хотілося б, щоб бізнес працював, бізнес заробляв кошти, а ми мали можливість працювати. Все-таки тенденція позитивна, якщо така буде тенденція, в принципі за два-три тижні кількість хворих буде в межах норми, ми повернемося до показника фактично червня і, в принпіпі, немає якихось підстав вводити локдаун. Ще раз звертаюся до уряду, до Президента не вводити локдаун в нашій державі" - сказав Руслан Марцінків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, локдаун в Україні під Новий рік: чи працюватимуть кафе та ресторани на свята

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський підписав закони про допомогу українському бізнесу при ковіді

Також, "Знай.uа" писав, киянам розповіли, що буде з маршрутками і метро в разі локдауну