У Франківську до лікарні увірвався агресивний чоловік. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 8 грудня в приміщення Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківська увірвався агресивно-налаштований чоловік, який налякав співробітників медустанови.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік увійшов до приміщення лікарні без захисної маски і був вороже налаштований до оточуючих. Він хотів увійти до відділення, проте співробітники інспекції зупинили його в коридорі і пояснили, що в медзакладі не можна Знаходиться без маски і пропуску.

У Франківську затримали агресивного чоловіка, фото: Facebook Муніципальна інспекція

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Порушника це ще більше розлютило. Він відмовився одягати маску, став нецензурно висловлюватися і погрожувати інспекторам фізичною розправою. Також він погрожував окуржающим, в тому числі і медикам.

В результаті інспектори викликали співробітників поліції, які змогли втихомирити агресора.

"Після прибуття екіпажу поліції він не заспокоївся. Як виявилося чоловік неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності. Він був затриманий і доставлений в міський відділ поліції для притягнення до відповідальності." - зазначено в публікації.

Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook
Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook
Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чоловік отримав ніж під ребро на очах у дружини, вбивця зник у натовпі

Як повідомляв портал "Знай.uа", небезпечна банда тероризує пенсіонерів

Також, "Знай.uа" писав, що п'яний пасажир заблокував літак з "гнидою з Кадетства"