Ведуча каналу 1 + 1 Лідія Таран має величезну аудиторію в соцмережах з якою охоче ділиться моментами з життя і цікавими думками. На цей раз, у своєму Facebook, знаменитість показала, як готується до Нового року.

Лідія Таран опублікувала кілька знімків біля новорічної ялинки і розповіла про сімейну радіцію.

Читайте Знай в Google News!

На фотографіях можна побачити Лідію Таран, яка одягнена в білу сукню з довгими рукавами і закритим декольте. Вона позує біля ялинки, яка трохи більше її за розмірами.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У публікації телеведуча зізналася, що вже кілька років використовує штучну ялинку і прикрашає її Еко-іграшками. Після цього вона запитала шанувальників про те, які ялинки вони ставлять вдома, справжні або штучні.

Крім того Лідія Таран додала, що щороку прикрашає ялинку разом з дочкою Василиною і це вже стало сімейною традицією.

"Для нас з Василинкою зимова красуня, мабуть, як традиція. Любимо цей процес прикраси будинку і любимо проводити час під ялинкою з вогниками, загортаємо там подаруночки близьким" - написала Лідія Таран.

Публікація Лідії Таран: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль, Влад Яма, Ткач і не тільки: українцям показали "Зоряний десант" в серіалі " Великі Вуйки 2"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Фреймут в обіймах красеня зруйнувала репутацію " Снігової королеви"

Також, "Знай.uа" писав, що ведуча 1+1 і учасниця "Танців з зірками" Барбір вилікувалася від хвороби і поділилася радісною подією