В Івано-Франківську новорічна ялинка буде найдорожчою в Україні. Про це розповіли в Державному агентстві лісових ресурсів України.

Повідомляється, що цього року Лісники України планують реалізувати понад 500 тисяч ялинок до новорічних свят. Однак в різних містах ціни будуть відрізнятися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Згідно з даними Державного агентства лісових ресурсів України, найнижча ціна на ялинки буде встановлена в Харкові — 48 гривень. При цьому найвищий цінник буде в Івано-Франківську - 120 гривень. У Києві ялинку можна буде придбати за ціною - 106 гривень.

Більш детальну інформацію про ціни надали в інфографіці:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ціни на ялинки в Україні, інфоргафік: Державне агентство лісових ресурсів України
Ціни на ялинки в Україні, інфоргафік: Державне агентство лісових ресурсів України
ціни на ялинки в Україні, інфоргафік: Державне агентство лісових ресурсів України

"Популярністю серед українців користуються: сосна звичайна, сосна палласа (Кримська), Ялина європейська (смерека), ялина Біла (ялиця). Середня ціна на ялинки цього року - 75 грн."- зазначено в публікації.

В агентстві підкреслили, що ринок ялинок в Україні відкриється після 10 грудня. Реалищзацией займуться лісогосподарські підприємства. В даний момент Лісники вже почали роботи для підготовки до старту продажів ялинок.

Варто відзначити, що для Нового року ялинки вирощують на спеціальних плантаціях або зрізають під час розчищення просік, смуг відведення ліній електропередач.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Садовий залишить львів'ян без гучних гулянь на Різдво

Як повідомляв портал "Знай.uа", чернівчанам розповіли, що у Кличука готують на Новий Рік

Також, "Знай.uа" писав, що Кернес залишить харків'ян без новорічної ночі