У Франківську співробітники соціального магазину викидають частину пожертвуваних вічей. Про це розповіли в репортажі каналу 402.

Повідомляється, що волонтери соціального магазину в Івано-Франківську викидають у сміття третину речей, які приносять жителі міста. Це відбувається тому, що деякі Франківчани приносять непридатні для використання речі.

Читайте Знай в Google News!

Волонтери кажуть, що частина речей, які надходять до них знаходяться в жахливому стані. Буває люди приносять порвану і стерту взуття, брудний одяг з неприємним запахом і багато іншого.

Соціальний магазин в Івано-Франківську, кадр з репортажу каналу 402: YouTube
Соціальний магазин в Івано-Франківську, кадр з репортажу каналу 402: YouTube
Соціальний магазин в Івано-Франківську, кадр з репортажу каналу 402: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Речі в соціальному магазині призначені для людей, які не можуть навіть дозволити собі купити одяг в секонд-хенді, тому волонтери змушені викидати непридатний одяг.

"Бувають такі моменти, що людина не зв'язався з нами і зі страху зняв все, що зберігалося роками, і привіз. Коли людина приносить допомогу, то повинна розуміти, що несе одяг іншій людині, яка буде її носити" - говорить голова благодійної організації "Час добра і милосердя" Валерія Кушніренко.

Одяг в магазин приносять практично кожен день і волонтери не в змозі відразу проконтролювати якість речей. Тому вони звернулися до франківчан з проханням приносити відсортований та придатний для використання одяг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові солістка групи KAZKA встромила голку у вену заради хворих дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани влаштували "свято сміття" у себе під носом, в мережі обурюються

Також, "Знай.uа" писав, що дніпрянин з золотим серцем передав онкохворим дітям конверт і випарувався