Співробітники правоохоронних органів розповідають про те, що для них служба в поліції, і чи подобається їм стежити за порядком.

Таким чином, повідомляється, що співробітник поліції Олена Біла працює в поліції Івано-Франківської області. Для неї служба в органах-можливість представляти державу, і дбати про безпеку людей.

Прийшла на роботу вона близько п'яти років тому, в 2015 році. Своїм прикладом вона мотивує колег, що потрібно бути більш свідомими. Саме Олена є ініціатором проекту з сортування пластику.

У вільний час вона займається кайтингом, а також боксом. Після того, як прийшла на роботу в поліцію, вона знайшла для себе нове хобі - тепер вона волонтер в притулках для собак. Тепер, вона піклується про тварин, і допомагає їх лікувати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вдома у неї вже три собаки, які вона забрала собі додому. На сторінці "Патрульна поліція України" у соціальній мережі Facebook не дарма розповіли про неї, адже, у понеділок, 30 листопада був Всесвітній день домашніх тварин.

Нагадавши, Знай повідомляв, що тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки. Діти зібрали крупи, корми для тварин, медикаменти та багато іншого, щоб ветеринари змогли допомогти бездомним тваринам.

Також Знай писав, що кішка Моніка пережила зраду перших господарів і опинилася в притулку через хворобу. Однак її взяли небайдужі люди і виходили. Тепер тварина вибрала собі лідера і пильно стежить за ним поки він працює за комп'ютером.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зоозахисники та волонтери рятують собаку, яка пересувається на " інвалідному візку". Що сталося з твариною достеменно невідомо, але волонтери кажуть, що їй необхідна діагностика та реабілітація.