Трирічній українці потрібна термінова операція. Про це розповіла волонтер Марта Левченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що раніше волонтери збирали гроші на обстеження в Іспанії для маленької Емілії. Дівчинка задихалася і ніхто не міг встановити причину.

Читайте Знай в Google News!

Іспанські медики з'ясували, що такий стан Емілії є наслідком інсульту, який вона перенесла два роки тому. Тоді дівчинку врятували і встановили два імпланти в мозок для відводу зайвої рідини.

Зараз через критично збільшеного четвертого шлуночка у Емілії існує ризик повторення інсульту. Для третього імпланта у дівчинки просто немає місця і їй необхідна спеціальна операція вартістю 34 тисячі євро.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Емілія, фото: Facebook Марта Левченко
Емілія, фото: Facebook Марта Левченко
Емілія, фото: Facebook Марта Левченко

Для мами дівчинки ця сума непідйомна, крім того вона не може перевезти Емілію додому, адже є ризик, що дитина не переживе дорогу.

У зв'язку з цим волонтерка звернулася до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти для порятунку життя Емілії.

"Хто в Барселоні, ви можете підтримати маму Емілії, можливо принести продукти або просто втішити? Щоб вона не була так самотня в своїй біді!!! Вона навіть знайшла можливість отримати приписку в Іспанії, щоб не платити за операцію, але їй відмовили, тому що такі дорогі операції безкоштовно не роблять. Вони просто притихли в тій квартирі з хворою дитиною, в лікарню не беруть без грошей, термін віз вийшов! Там справжня біда, і тут важлива кожна гривня!⁣" - написала Марта Левченко.

Публікація Марти Левченко: Facebook
Публікація Марти Левченко: Facebook
Публікація Марти Левченко: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоді батьки рятують хвору донечку, життя повисла на волосині

Як повідомляв портал "Знай.uа", життя маленького янголятка повисла на волосині, батьки ридають від безвиході

Також, "Знай.uа" писав, що у маленького львів'янина відмовляють ноги, батьки у відчаї