В Івано-Франківську зменшилася кількість захворювань коронавірусом. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час традиційного ефіру на сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків повідомив, що станом на 30 листопада 2020 року в Івано-Франківську покращилася ситуація із захворюваннями коронавірусом.

Читайте Знай в Google News!

За його словами, в даний момент в лікарнях Франківська знаходиться 362 пацієнта з коронавірусом з яких 309 — жителі міста. Всього в центральній міській клінічній лікарні знаходиться 197 пацієнтів, в міській клінічній лікарні №1 знаходиться 165 пацієнтів, в міській дитячій клінічній лікарні 30 пацієнтів, а в пологовому будинку лише 4 пацієнти.

Також зменшилася кількість пацієнтів у реанімаціях Франківська. Так, реанімації центральної міської клінічної лікарні перебуває 21 пацієнт, а в реанімації міської клінічної лікарні №1 перебуває 7 пацієнтів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того мер підкреслив, що за минулу добу в Івано-Франківській ОТГ було зафіксовано 99 випадків зараження коронавірусом, що є найнижчим показником за листопад. Також вже кілька днів не спостерігається летальних випадків. За весь період пандемії у Фракнівську зафіксовано 200 летальних випадків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

У зв'язку з цим Руслан Марцінків звернувся до Уряду України з проханням не вводити локдаун в країні, який запланований на період з 23 грудня по 15 Січня

"Локдлаун доб'є малий і середній бізнес, який не просто цей рік переживає - виживає. тому необхідно звернути увагу, що саме перед Миколою, перед новорічними святами, підприємці заробляють ті гроші, за які потім можуть утримувати своє господарство, утримувати співробітників протягом другої половини січня, лютого і навіть половину березня, майже до Великодніх свят. Поетом прохання до влади не вводити повний локдаун."- сказав Руслан Марцінків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко заспокоїв киян і показав напівпорожні лікарні

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кернес спустить на будинок нерухомості ще 74 мільйони

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий пообіцяв львів'янам "вечірку" на Різдво