Коли мова заходить про вечірку або спільний перегляд фільму важливо підібрати смачну закуску, яка сподобається гостям. Однією з таких закусок є булочки на сковорідці з вершковим соусом, грибами і куркою рецепт яких опублікували на сторінці "Tastemade" на ресурсі "Pinterest".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦя страва розрахована на кілька людей і має дуже приємний і ніжний смак. При цьому для його приготування знадобитися простий набір продуктів, сковорідка і всього лише кілька хвилин часу.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування булочок на сковорідці з вершковим соусом, грибами і куркою необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- 14 заморожених заготовок з тіста для булочок
- 2 столові ложки оливкової олії першого віджиму
- 2 склянки свіжого молодого шпинату
- 400 грам курячого філе
- 150 грам грибів
- 1/2 склянки сметани
- 1/4 склянки майонезу
- 250 грам вершкового сиру кімнатної температури
- 1/2 чайної ложки часникового порошку
- 1 чашка тертого сиру моцарелла
- 1/2 склянки тертого сиру Пармезан, розділеного
- Сіль і перець за смаком
- 1/2 склянки несолоного масла
- 2 чайні ложки червоних пластівців Чилі
- 1 столова ложка свіжої петрушки, нарізаної
Спосіб приготування:
1. Спершу необхідно розморозити заготовки. Потім на деко потрібно покласти блюдце верх дном, щоб по центру утворився коло. Навколо блюдця налити оливкову олію і розкласти заготовки, накрити їх кухонним рушником і залишити на одну годину.
2. В окремій сковорідці необхідно трохи підсмажити дрібно нарізане куряче філе. Потім до нього додати так само дрібно нарізані гриби і шпинат і обсмажити все ще кілька хвилин. Після цього в сковорідку додати вершковий сир, сметану, майонез, тертий твердий сир, спеції, сіль і перець. Все це необхідно смажити на невеликому вогні кілька хвилин, поки суміш не стане густою і однорідною.
3. Потрібно прибрати блюдце з дека з булочками і в центр залити отриману суміш. Після цього суміш потрібно розрівняти. Зверху потрібно промазати булочки оливковою олією з тертою петрушкою і пластівцями чилі і посипати все невеликим шаром тертої моцарели.
4. Далі деко необхідно відправити в розігріту духовку і випікати близько 15 хвилин при температурі 180щ градусів Цельсія, поки булочки не знайдуть золотистий Колір.
Блюдо необхідно подавати до столу не виймаючи з дека. Таким чином кожна людина зможе взяти окрему булочку і з'їсти її разом з соусом, який розташований в центрі дека.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, смачні ковбаски в пергаменті, простий рецепт
Як повідомляв портал "Знай.uа", смачний рулет з варенням можна приготувати всього за 30 хвилин
Також, "Знай.uа" писав, рецепт смажених макаронів з цибулькою на сковороді