В Івано-Франківську прощаються із легендарною акторкою, яка все своє життя присвятила театральній сцені - Терезі Переті. Про це стало відомо з повідомлення Франківського драмтеатру.

Тереза Семенівна Перета - народна артистка України, яка провела 57 років свого життя на сцені Франківського драмтеатру. За цей час вона зіграла понад сотню ролей, ставши улюбленицею глядачів і взірцем для кожного нового покоління колег.

Колектив театру щиро сумує за своєю мудрою наставницею, життя якох яскравим метеором промайнуло на сцені.

«Неймовірна жінка, надзвичайна актриса! Нехай Господь прийме у Свої покої. Царство Небесне… І вічна світла пам’ять!», – зазначають колеги померлої артистки.

Фото Франківського драмтеатру
Фото Франківського драмтеатру

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото Франківського драмтеатру
Фото Франківського драмтеатру

У коментарях до повідомлення про смерть Терези Перети франківчани висловлюють співчуття та пишуть слова вдячності талановитій акторці.

Про причини смерті Терези Перети поки що не повідомлялося. Припускають, що нею став поважний вік жінки.

Раніше повідомляли, Джигарханяна провели в останню путь: поховають поруч з легендами мистецтва. Провести Армена Джигарханяна в останню путь прийшов актор Андрій Мерзлікін, батько Філіпа Кіркорова - Бедрос Кіркоров, актор Дмитро Харатьян, футболіст Євген Ловчев, Олександр Розенбаум та інші.

Як повідомляв Знай.uа, названо єдиного спадкоємця статків Джигарханяна: дружині не дісталося нічого

Знай.uа писав, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.