Відома телеведуча Алла Мазур не так давно змогла перемогти онкологію і дала безліч порад тим, хто страждає від даного захворювання. Цього разу телеведуча, на своїй сторінці в соцмережі Facebook, дала пораду, як краще підтримати близьких, які борються з онкологією.

Алла Мазур підкреслила, що дуже часто кажучи слова підтримки люди не замислюються, як їх чує хворий. У приклад вона привела власне ставлення до слова "ремісія".

Читайте Знай в Google News!

"От не люблю я слово "ремісія"... Краще - одужання. Бо ремісія означає Для мене-ні, ще не все, далеко не все. Це тільки перерва, а потім хвороба повернеться! Але ж звідки знати моїм знайомим, хто щиро хоче підтримати і про цю ремісії запитує-як наждачкою по склу звучить для мене це слово?" - написала Алла Мазур.

Після цього вона додала, що бути поруч і підтримувати людину в скрутну хвилину теж потрібно робити правильно. Адже іноді слова підтримки можуть поранити немов лезо ножа.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тому телеведуча вирішила поділиться підказками з сайту "Бути поруч", де показані приклади фраз і того, як їх чує хворий онкологією людина.

"Це дійсно ціла наука - бути в скрутну хвилину поруч. Я відчула це, коли зіткнулася з хворобою близько. Ну а картинки, які сьогодні покажу вам - просто ошелешили і перевернули свідомість. Спеціально перефотографувала і раджу уважно прочитати. Бо навіть не уявляла, наскільки по-іншому можуть сприйматися наші звичні " Тримайся!"або" ти сильний, ти переможеш" " - додала Алла Мазур.

Публікація Алли Мазур: Facebook
Публікація Алли Мазур: Facebook
Публікація Алли Мазур: Facebook

Алла Мазур звернулася до людей із закликом правильно підбирати слова підтримки для хворих і не залишати їх наодинці зі страшним захворюванням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як виглядали популярні ведучі Мазур, Падалко та Мосейчук до роботи на 1+1

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мосейчук і Мазур потрапили у "впливовий" топ, Осадча заскочила в останній вагон

Також, "Знай.uа" писав, що змучена, але сильна Алла Мазур поділилася щастям після пережитої онкології