Мера Косова Юрія Плосконоса намагалися прибрати за допомогою магії. Про це він розповів в інтерв'ю для видання "Курс".

В даний момент жителі Гуцульщини мітингують для призначення старостою Яворова колишнього сільського голови Валерія Коцелівського, який програв Юрію Плосконосу на виборах мера Косова.

Читайте Знай в Google News!

Плосконос прокоментував цю ситуацію і підкреслив, що його кадрове рішення це не помста супернику. За його словами, він не впевнений у професійних якостях Коцелівського. Так, в Яророві за 5 років жодного разу не було проведено конкурсу на вивезення твердих відходів, а податків збирали в 4 рази більше, ніж у сусідній Соколівці.

"Кожен, хто хоче щось змінити в цій країні, або РАЙОНІ, або місті, або селі, повинен розуміти, що для досягнення результату доведеться і сваритися, і ворогів собі наживати, і свічку на тебе можуть класти. А з тими, хто цього не розуміє, мені не по дорозі" - сказав Юрій Плосконос.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Журналістів зацікавила фраза про свічку, тому вони попросили мера пояснити, що він мав на увазі. Після цього Плосконос розповів історію про те, як одна місцева мешканка хотіла позбавиться від нього за допомогою магії.

"Ми колись проводили водовідведення через приватний город, по якому десятиліттями проходив водовідвідний Рів. Але власниця перегородила його кам'яним парканом і засипала, внаслідок чого регулярно топило кілька хат. Тоді я прийняв вольове рішення і відновив водовідведення, бо жінка не встигла оформити документи на землю. Ну, то свічки горіли у вікнах кілька місяців, і вона мене запевнила, що до пів року піду на той світ. Прогноз в тому випадку не спрацював" - додав Юрій Плосконос.

Юрій Плосконос, фото: відкрите джерело
Юрій Плосконос, фото: відкрите джерело
Юрій Плосконос, фото: відкрите джерело

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що щасливий Садовий порівняв себе з левом після перемоги і заговорив про гроші

Як повідомляв портал "Знай.uа", у крісло Кучера сіла соратниця Кернеса Тимчук

Також, "Знай.uа" писав, що Андрій Балога схопив булаву і посміхнувся мукачівцям