Кобра попросила допомоги у людей. Про це розповіли на порталі "Sefy24".

Повідомляється, що в Індії вмираюча кобра приповзла в людське село за допомогою. Змія ні на кого не нападала і хотіла лише одного — ковток води.

Читайте Знай в Google News!

В Індії місцеві жителі відмінно знають, на скільки небезпечні кобри. Один укус цієї змії може привести до летального результату. До того ж вони дуже агресивні по відношенню до людей. Тому зустріч з цим земноводним зазвичай закінчується погано.

У зв'язку з цим, у жителів індійського села виникли змішані почуття, коли вони помітили п'ятиметрову кобру на центральній вулиці. Багато хто побоювався підійти до змії і очікували від неї небезпеки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак придивившись люди побачили, що кобра не налаштована агресивно і явно відчуває себе погано. У той період була посуха і вони вирішили, що змія страждає від зневоднення.

Потім кілька сміливців підійшли до кобри з пляшкою води і дали їй попити. Зробивши кілька ковтків прямо з пляшки змія мирно поповзла в зарості.

Кобра попросила допомоги у людей, фото: Sefy24
Кобра попросила допомоги у людей, фото: Sefy24
Кобра попросила допомоги у людей, фото: Sefy24

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі викрали малюка хаскі

Як повідомляв портал "Знай.uа", голодні київські голуби почали обкрадати собак

Також, "Знай.uа" писав, що скажений кіт вчепився в ногу буковинки і помер у коробці