Кіт став "батьком" для покинутого малюка. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Повідомляється, що батьки відмовилися від новонародженого хлопчика і залишили його в пологовому відділенні. Дитину поклали у вільне ліжечко, проте йому це не подобалося і він постійно плакав.

Читайте Знай в Google News!

Плач дитини збивав з пантелику медсестер і шкодив йому самому. Однак в один момент він просто затих. Медсестра злякалася і побігла подивитися, чи не задихнувся малюк від крику.

Коли вона забігла в палату, то побачила, що поруч з дитиною в ліжечку сидить кіт, якого підгодовували у відділенні. При цьому дитина була єдиною, кому кіт дав себе погладити, адже раніше він нікому не дозволяв навіть доторкнутися до себе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Медсестра спробувала відігнати кота від дитини, проте малюк вчепився в нього всіма силами і почав плакати. Тоді тварину вирішили залишити.

Пізніше прийшов і головлікар, який не на жарт розлютився і обіцяв всіх звільнити. Однак побачивши малюка з котом він пом'якшився і дозволив залишить чотирилапого.

Кіт з немовлям, фото: Прикарпаття Online
Кіт з немовлям, фото: Прикарпаття Online
кіт з немовлям, фото: Прикарпаття Online

Так, кіт весь час сидів з хлопчиком і лише іноді йшов поїсти. Це привернуло увагу не тільки медсестер, а й звичайних людей. Багато приходили в палату і просто фотографувалися з твариною і дитиною.

Таким чином знайшлася велика кількість бажаючих усиновити хлопчика. Однак дитина відразу починав плакати без кота. Були й ті, хто хотів забрати їх обох, але тварина не погоджувалася. Це тривало до тих пір, поки за хлопчиком не прийшла пара, до якої Кіт пішов на руки.

Хлопчика і його нових батьків проводжали всім відділенням. Медперсонал знав, що дитині знайшли гідних батьків, адже коти відчувають такі речі набагато краще за людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харківському зоопарку відсвяткували день народження слона

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові качка "усиновила" стадо свиней, хвости і пір'я розсмішили місто

Також, "Знай.uа" писав, що чоловік врятував малюків у покинутому будинку