На Прикарпатті обрали голову обласної ради. Про це повідомили у виданні "пік".

Стало відомо, що під час сесії Івано-Франківської обласної ради чиновники підтримали кандидатуру Сича Олександра Максимовича на посаді голови оладної ради.

Читайте Знай в Google News!

Таким чином Сич Олександр Максимович втретє під ряд став головою Івано-Франківської обласної ради. За його кандидатуру проголосували 82 депутати, які були присутні в залі засідань.

Чиновник подякував колегам за довіру і підкреслив, що члени Ради досягли порозуміння між собою не дивлячись на те, що вони перебувають у різних політичних силах.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Наша робота була новаторською, вона характеризувала спадкоємність, у нас панувала справедливість, незалежно від того, до якої партії депутати належать" - сказав Олександр Сич.

Сич Олександр Максимович, фото: Слово і Діло
Сич Олександр Максимович, фото: Слово і Діло
Сич Олександр Максимович, фото: Слово і Діло

При цьому він підкреслив, що в області ще багато роботи і депутатам необхідно постаратися, щоб вирішити проблеми людей.

"Нас люди обрали, ми бачимо проблеми, які є, ми бачимо перспективи розвитку нашого краю, тому будемо їх втілювати" - додав Олександр Сич.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Харків обвішали дивними бордами після виборів

Як повідомляв портал "Знай.uа", Порошенко приїхав до Львова, де підприємці зняли труси

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами