Ковбаса є часто використовуваним продуктом. Однак багато хто побоюється, що до складу ковбаси додають безліч хімічних добавок, які можуть нашкодити організму. Тут на допомогу приходить м'ясний хлібець "Заєць", рецепт якого опублікували на порталі"Сім'я і дім".

Дане блюдо легко можна приготувати в домашніх умовах і воно здатне повністю замінити ковбасу. При цьому м'ясний хлібець "Заєць" має дуже приємний смак і складається повністю з натуральних продуктів.

Читайте Знай в Google News!

Для приготування одного м'ясного хлібця "заєць" необхідно підготувати набір інгредієнтів:

  • 1 кг фаршу.
  • 1 велика цибулина.
  • 1 цибулина для смаження.
  • 3 яйця.
  • 2-3 ст. ложки манки (з гіркою).
  • 1 ч. ложка цукру.
  • Сіль і перець за смаком.
  • Якщо є свинина плівка (фата), щоб обтягнути, то беремо її, а ні, то ще одне яйце для змащення.

М'ясний хліб, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
М'ясний хліб, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
М'ясний хліб, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз

Яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує

Садовий накинувся на новоспечених депутатів через "ганебну" сесію: "Ні капелана, ні прапора"

Кейт Міддлтон і принц Вільям втратили свого малюка, сльози вже не допоможуть

Москаль накинувся на Кравчука на очах мільйонів українців: "За гроші на*ердить у церкві!"

Показати ще

Спосіб приготування:

1. Необхідно розвести цукор в злегка теплій воді і окропити нею фарш. Потім це все потрібно перемішати і дати настоятися кілька годин.

2. Лук потрібно натерти на тертці і додати до фаршу разом зі спеціями. Перемішати і дати суміші настоятися ще півгодини.

3. Необхідно підсмажити одну цибулину і збити виделкою яйця. Після цього додати до фаршу.

4. Цей етап один з найважливіших! Фарш необхідно вибивати протягом 15-20 хвилин. Від цього залежить чи буде хлібець добре нарізатися і не розпадатися.

5. Потрібно додати до фаршу манну крупу і знову вибити на його протягом 10 хвилин.

6. З фаршу потрібно сформувати хлібець і обтягнути його плівкою або рясно змастити яйцем.

7. Хлібець необхідно помістити на деко змащене олією і відправити його в духовку на годину при температурі 200 градусів.

8. Готовому хлібцю потрібно дати охолонути, після чого можна його нарізати і подавати до столу.

М'ясний хліб, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
М'ясний хліб, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
М'ясний хліб, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пляцок "Королівський" з маком і горіхами-старовинний рецепт галицьких господинь

Як повідомляв портал "Знай.uа", ледачі чебуреки однією рукою-нагодуй сім'ю за 5 хвилин

Також, "Знай.uа" писав, картопляні пиріжки: універсальна заготівля для будь-якої готової начинки