Школярка з Прикарпаття стала кращою казкаркою України. Про це розповіла директор Калуського ліцею Оксана Табачук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що учениця 8 класу Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Софія Паращак перемогла в конкурсі на літературному фестивалі "LITERATURE FUTURE II".

Читайте Знай в Google News!

За словами директора Калуського ліцею Оксани Табачук, Софія Паращак перемогла в номінації"Кращий казкар України". Вона представила філософську казку для дітей і дорослих під назвою "Метелик, який впивався миттю".

Софія Паращак, фото: Facebook Оксана Табачук

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Конкурс був організований благодійним фондом "Я — майбутнє України". У ньому взяли участь учні загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, технікумів та коледжів з усієї України, яким ще не виповнилося 18 років.

Даний захід був спрямований на реалізацію дитячої творчості та створення дітьми перших якісних літературних робіт. Організатори вважають, що це допоможе дітям у майбутньому зробити серйозні кроки у літературній сфері України.

Публікація Оксани Табачук: Facebook
Публікація Оксани Табачук: Facebook
Публікація Оксани Табачук: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молода львів'янка стала найкрутішим військовим кухарем

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці в шоці від дитячого конкурсу " Мій улюблений олігарх″

Також, "Знай.uа" писав, що юна закарпатка потрясла світ, друга Тіна Кароль