У зв'язку з важкою економічною ситуацією багато господинь шукають спосіб, як заощадити на продуктах, але при цьому продовжувати готувати смачні страви. Однією з таких страв є сирні коржі з зеленню, рецепт яких опублікували на сторінці "foody.magic" у соцмережі Instagram.

Ці коржі дуже прості в приготуванні, складаються з недорогого набору продуктів і миттєво розлітаються зі столу, оскільки мають дуже приємний смак.

Читайте Знай в Google News!

Для приготування сирних коржів із зеленню необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

  • борошно 375 гр
  • молоко 260 мл
  • цукор 1 ст. лож
  • дріжджі сухі 1 ч. лож
  • рослинна олія 1 ст. лож
  • сіль щіпка
  • сир 150 гр
  • петрушка, кінза
  • сметана 3 ст. лож
  • паприка 1/2 ч. лож
  • сухий часник 1/2 ч. лож

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Група крові батьків розповість про здібності дитини: вчені виявили несподіваний взаємозв’язок На картку пенсію не виплатять: у ПФУ назвали чіткі вимоги до банківського рахунку "Газмережі" закликали по-новому платити за доставку газу: що потрібно знати споживачам Ці купюри не приймуть у магазинах: Нацбанк попередив українців
Показати ще

1. Необхідно в тепле молоко додати ложку борошна, дріжджі і цукор. Все перемішати і залишити на 10 хвилин настоятися. Це необхідно для швидкої активації дріжджів.

2. Отриману суміш потрібно змішати з борошном, дрібкою солі і рослинним маслом, поки вона не стане тестом. Потім тісто потрібно накрити кришкою і залишити в теплому місці на 40 хвилин.

3. Для приготування начинки потрібно натерти сир на крупній тертці, змішати його з зеленню і додати пару ложок сметани.

4. Тісто потрібно поділити на 8 рівних частин. Найпростіше робити це за допомогою ваг. Отримані частини потрібно загорнути плівкою і дати їм відпочити 5 хвилин.

5. Далі необхідно сформувати коржик. У центр коржа потрібно вкласти начинку (1-2 столових ложки) і добре її закрити. Потім отримані заготовки загорнути в плівку і дати тесту відпочити ще 10 хвилин.

6. після цього коржі необхідно розтягнути руками і качалкою, поки вони не стануть плоскими. Важливо, щоб вони не порвалися і начинка залишилася всередині.

7. Смажити коржі необхідно на сухій сковорідці з обох сторін. В процесі обсмажування вони повинні надуватися і придбати золотистий Колір.

8. Після обсмажування коржі потрібно посипати сумішшю паприки і сухого часнику. Потім їх можна подавати до столу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як нагодувати всю сім'ю склянкою пюре і пачкою сосисок

Як повідомляв портал "Знай.uа", рулет зі скумбрії з часником-легка закуска до картоплі і салатів, з'їдять і попросять ще

Також, "Знай.uа" писав, рулетики з шинки і сиру з зеленню-вишукана закуска за простим рецептом