33-річна американка Джуді Малиновські 16 місяців пролежала на лікарняному ліжку при смерті через сварку зі своїм екс-бойфрендом - він просто облив наречену бензином і підпалив.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався ще в серпні 2015 року на автозаправній станції в штаті Огайо. 33-річна Джуді Маліновскі посварилася зі своїм колишнім нареченим Майклом Слагером. В ході конфлікту чоловік облив дівчину бензином і підпалив.

Джуді Маліновскі / фото: Facebook
Джуді Маліновскі / фото: Facebook

На щастя, їй вдалося вижити, проте останні 16 місяців вона перебувала в реанімації при смерті з 80% опіків тіла. Від її вух не залишилося і сліду, а пальці на лівій руці довелося ампутувати. Дівчина перенесла 51 операцію. Зараз Джуді відчуває себе набагато краще і навіть може розмовляти, але все ще підключена до апарату ШВЛ і лікарі не можуть поки зайнятися лікуванням спини і сідниць, оскільки, лежачи на животі, вона може задихнутися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Поки Джуді перебувала в лікарні Майкл прибув на судове засідання, де суддя і присяжні винесли йому вирок у вигляді 11 років позбавлення волі. Чоловік намагався переконати всіх у своїй невинності, заявивши, що свідків не було і він не навмисно підпалив супутницю, а впустив сигарету.

Майкл Слагер / фото: Facebook
Майкл Слагер / фото: Facebook

Вирок був винесений без урахування свідчень Джуді. Дізнавшись про рішення суду, Джуді порахувала його занадто м'яким.

"Я навіть не підозрювала, що людина може бути настільки злим! Він просто стіл поруч, дивився, як я горю, і нічого не робив!"- розповіла Джуді.

Єдиною світлою плямою в цій історії може стати те, що була створена ініціативна група з метою внесення поправок до чинного законодавства. Тепер покарання за подібні злочини хочуть відчутно посилити.

Джуді Маліновскі / фото: Facebook
Джуді Маліновскі / фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові підліток захотів покурити, тепер йому загрожує 3 роки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові група малолітніх дітей опублікували в соцмережах відео знущання над тваринами.

Також Знай.иа писав, що 16-річний підліток обікрав магазин з морозивом і свою школу, потім підпалив її.