У Франківську поліцейські затримали іноземця, який торгував наркотиками та обманював українок. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що поліцейські затримали іноземного студента одного з франківських вузів, який торгував кокаїном і обманом виманював у жінок гроші.

Читайте Знай в Google News!

26-річний іноземець знайомився з дівчатами за допомогою соцмереж, після чого обманом змушував перевести йому гроші. Таким чином Українки перевели чоловікові понад 100 тисяч гривень.

Також поліцейські встановили, що іноземець займався продажем наркотичних вещест, які за результатами експертизи виявилися кокаїном.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під час обшуку житла іноземця поліцейські виявили кілька речових доказів: банківські картки, ноутбук, мобільні телефони, гроші та порошкову речовину білого кольору.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 СТ. 190 (шахрайство) та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, придбання, зберігання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вище зазначені злочини іноземцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook
Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині шукають небезпечну злочинницю

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром невідомі випустили обойму у хлопців у ресторані

Також, "Знай.uа" писав, що на Хмельниччині чоловіка зухвало пограбували на 80 тисяч