В Івано-Франківську встановили особу збоченця, який показував геніталії дітям. Про це розповіли у виданні "Типовий Франківськ".

Стало відомо, що під час оперативної наради, представник поліції Івано-Франківська Юрій Миронюк повідомив, що правоохоронцям вдалося встановити особу чоловіка, який показував геніталії дітям у під'їзді одного з житлових будинків.

Читайте Знай в Google News!

Порушником виявився 50-річний житель Івано-Франківська, який проживає в центральному районі міста.

Поліцейські встановили точну адресу чоловіка і вирушили до нього. Однак порушника не було вдома. Наразі правоохоронці проводять розшук чоловіка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Особу встановили, чоловікові 50 років, мешканець центру. Зараз його немає вдома, встановлюємо його місцезнаходження. На наступну оперативну нараду доповім " - сказав Юрій Миронюк.

Варто відзначити, що 9 листопада в соцмережах з'явилося повідомлення про те, що в будинку на Пасічній, в під'їзді, невідомий чоловік показував дітям геніталії. Те, що відбувається потрапило на відеокамеру, завдяки чому вдалося встановити особу зловмисника.

У Франківську засікли збоченця, фото: Facebook Комуналка ІФ
У Франківську засікли збоченця, фото: Facebook Комуналка ІФ
У Франківську засікли збоченця, фото: Facebook Комуналка ІФ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що футболіст отримав термін за публічне " полірування гідності"

Як повідомляв портал "Знай.uа", суд відпустив додому головного фігуранта у справі про зґвалтування в Кагарлику

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі неадекват напав на жінку