Сім'я дочки Ніни Матвієнко Тоні знаходиться під пильною увагою шанувальників досить довгий час. Особливо це стосується її дочок, які не дивлячись на юний вік встигли підкорити серця багатьох. Так, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мирзонян розповів про непростий характер дочки на своїй станиці в соцмережі Instagram.

Арсен Мірзонян опублікував знімок з дочкою Ніною, яку назвали на честь знаменитої бабусі і розповів, що у дівчинки досить неслухняний характер.

Читайте Знай в Google News!

Так, на опублікованому фото можна побачити Арсена Мірзоняна і його дочку Ніну, які позують в шапках з логотипом у вигляді спартанського шолома.

У підписі до публікації Арсен Мірзонян розповів, що захотів сходити з дочкою подивитися на біг з перешкодами під назвою «Spartan Race Ukraine». Однак дівчинка не хотіла погоджуватися і її довелося вмовляти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Умовляю малу на spartanraceua" - підписав публікацію Арсен Мірзонян.

Публікація Арсена Мірзоняна: Instagram
Публікація Арсена Мірзоняна: Instagram
Публікація Арсена Мирзоняна: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дочка легендарної Ніни Матвієнко зробила це для Мейхер

Як повідомляв портал "Знай.uа", зять Ніни Матвієнко Мірзоян зізнався у сміливих експериментах

Також, "Знай.uа" писав, що зять Матвієнко осідлав танк заради грибів і розлютив українців