В Івано-Франківську збоченець показував дітям свої статеві органи. Про це розповіла місцева мешканка Ксенія Георгієва на сторінці "Комуналка ІФ"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 7 листопада в Івано-Франківську, в житловому будинку на Пасічній, невідомий чоловік їздив на ліфті і демонстрував власні геніталії дітям, які увійшли в під'їзд.

Читайте Знай в Google News!

"Не відпускайте дітей самих гуляти!! Пасічна 07.11.2020 о 16 год. 16 хв. хто знає цю С...ку прошу написати в приват, зайшов в під'їзд і демонстрував свої геніталії!!! Свідками були діти, їздить на червоному велосипеді!"- написала Ксенія Георгієва.

публікація Ксенії Георгієвої: Facebook Комуналка ІФ
публікація Ксенії Георгієвої: Facebook Комуналка ІФ
публікація Ксенії Георгієвої: Facebook Комуналка ІФ

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До публікації жінка додала фотографії зловмисника, які зняла камера відеоспостереження в під'їзді. На них можна побачити чоловіка середніх років в чорному спортивному костюмі і кепці, який поправляє штани біля переляканої маленької дівчинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі батько-збоченець збезчестив 12-річну доньку

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі голий неадекват засвітив причандали на зупинці

Також, "Знай.uа" писав, що у Київському коледжі викладачку спіймали на ганебному вчинку з дітьми