Житель Івано-Франківська залишив своїх сусідів без опалення через рішення зробити собі теплу підлогу.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба КП "Теплий дім Івано-Франківськ" у Facebook.

Повідомляється, що без опалення залишився один з житлових будинків, розташований по вулиці Василя Стуса. Місцеві жителі звернулися до комунальників через те, що по одному зі стояків було відсутнє опалення, хоча його вже включили.

Співробітники комунальної служби відвідали будинок і виявили, що житель квартири на верхньому поверсі вирішив облаштувати собі повноцінну теплу підлогу. Для цього він облаштував розподільний колектор на загальній тепломережі. Саме тому, фактично весь енергоносій вживався виключно його житлом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Підключення до тепломережі / фото : Facebook
Підключення до тепломережі / фото : Facebook

Працівникам "Теплого будинку" вдалося виявити самовільне втручання тільки через фактичну відсутність господаря квартири. Власник отримав припис від комунальної служби і повинен буде відновити мережі згідно їх початкової схеми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Руслан Марцінків дав відповіді на запитання, які цікавлять франківчан. Серед них було питання і про те, за який час Івано-Франківськ зможе повністю перейти на індивідуальне опалення.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в школах немає опалення, діти змушені сидіти в класах в куртках, хоча тепло повинно було з'явитися ще 30 жовтня. Кілька вчителів і батьків розповіли про ситуацію в школах Дніпра.

Також Знай.иа писав, що з'явилася інформація про те, скільки ми заплатимо за воду, газ і електроенергію.