У Кіровоградській області коронавірус відняв життя немовляти. Про це розповіла волонтерка МБФ " Янгол життя" Наталія Селецька на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в центрі реанімації Центральної міської лікарні, від коронавірусу померла 10-місячна дівчинка з Новоукраїнського району.

Читайте Знай в Google News!

"Їй було 10 місяців. За її життя боролися доктора і не змогли її врятувати, не встигли..."- написала Наталія Селецька.

Ця подія дуже зворушила жінку і вона досі не може відпустити образ загиблої дівчинки з голови.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У зв'язку з цим Наталія звернулася до українців, які не вірять в коронавірус і не дотримуються правил безпеки. Жінка розкритикувала безвідповідальних людей за те, що вони одягають маски лише щоб потрапити в магазин або транспорт. Вона підкреслила, що люди починають замислюватися про небезпеку лише коли хтось із їхніх рідних потрапляє до лікарні.

"Вчора ми просили допомоги для малятка. Їй діагностували коронавірусну інфекцію. На тлі вірусу розвинувся енцефаліт.... Сьогодні її сердечко зупинилося. Маленький організм не впорався з ускладненнями. Не встигли...втратили маленьке життя!"- додала Наталія Селецька.

Після цього вона попросила українців бути більш відповідальними і слідувати встановленим правилам карантину.

Публікація Наталії Скалецької: Facebook
Публікація Наталії Скалецької: Facebook
Публікація Наталії Скалецької: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дороги і патріотичне кіно: на що йдуть ковидні гроші

Як повідомляв портал "Знай.uа", хворі коронавірусом буковинці спустошили аптеки

Також, "Знай.uа" писав, що місто на Тернопільщині закривають на жорсткий карантин