В Івано-Франківську хворих коронавірусом планують госпіталізувати в міській поліклініці №3. Про це повідомили у виданні "mi100"посилаючись на заяву мера міста Руслана Марцінківа.

Марцінків завив, що в даний момент влада Франківська розглядає Івано-Франківську міську поліклініку №3, як резервне приміщення для госпіталізації пацієнтів з діагнозом Covid-19.

Читайте Знай в Google News!

"Повинні працювати над тим, щоб бути готовими до різного розвитку подій, в тому числі і до зростання кількості хворих. Сподіваємося на краще, але готуємося до всього." - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, фото: Facebook
Руслан Марцінків, фото: Facebook
Руслан Марцінків, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що не так давно в пологовий будинок Івано-Франківська госпіталізували 30 пацієнтів хворих коронавірусом. Про це Руслан Марцінків розповів в ефірі Радіо "Західний полюс".

За словами мера Франківська, в даний момент в лікарнях міста знаходяться 484 пацієнта з підтвердженим діагнозом Covid-19. З них 396 осіб — жителі Івано-Франківська. У реанімації перебуває 35 пацієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що заступник Кернеса розвіяв чутки про стан мера Харкова

Як повідомляв портал "Знай.uа", дніпрян нагріють тарифами на тепло

Також, "Знай.uа" писав, що радісний Кличко похвалився тестом на коронавірус