Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець впевнена, що діти не здатні скріпити шлюб. Про це Оан розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

У своїй публікації Олена Кравець вирішила відповісти на питання, що цікавить багатьох, чому в перші три роки, коли народжуються діти відбуваються розлучення і як цьому запобігти.

Читайте Знай в Google News!

Зірка написала, що не потрібно намагатися перекладати відповідальність на інших і намагатися скріпити вже вичерпані відносини за допомогою дітей, адже з цього нічого хорошого не вийде.

Кравець підкреслила, що не потрібно бояться розриву відносин, адже не дивлячись на сльози і відчай, які супроводжують цей процес, любов Існує не в одному екземплярі і ніколи не пізно зустріти свою половинку.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Якщо ви вирішили, що так, я з цим впораюся, візьмете відповідальність за своє життя на себе, не перекладаючи ні на кого, ви впораєтеся, відчуєте власну силу і ніхто і ніколи не зіпсує вам ваше життя" - написала Олена Кравець.

Публікація Олени Кравець, скріншот: Instagram
Публікація Олени Кравець, скріншот: Instagram
Публікація Олени Кравець, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олена Кравець після бурхливого святкування прокинулася в ліжку з чужим чоловіком

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кравець з "Квартал 95" пустила фанатів в шикарний особняк

Також, "Знай.uа" писав, що подруга Кравець з кварталу в бігудях дала по зубах Путіну