В Україні можуть ввести "карантин вихідного дня". Про це розповів голова МОЗ Максим Степанов В ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Повідомляється, що у зв'язку зі збільшенням кількості випадків зараження Covid-19 в Україні можуть посилити карантинні обмеження у вихідні дні.

Читайте Знай в Google News!

"Ми говоримо про те, що ми розглядаємо посилення карантинних обмежень. Я не виключаю, що ми запропонуємо "карантин вихідного дня". Це коли більш суворі обмеження будуть діяти у вихідні дні. Для чого ми це робимо? Щоб розривати ланцюг передачі хвороби " - сказав Максим Степанов.

Максим Степанов, кадр з ефіру Сніданок з 1+1: YouTube
Максим Степанов, кадр з ефіру Сніданок з 1+1: YouTube
Максим Степанов, кадр з ефіру Сніданку з 1 + 1: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Глава МОЗ пояснив, що обмеження проявляться в тому, що в суботу та неділю більшість магазинів будуть закриті. Також заклади громадського харчування будуть працювати в режимі замовлень тільки на винос.

Ведучі програми поставили Максиму Степанову питання про можливість введення комендантської години в Україні. На це міністр відповів, що комендантська година вводитися лише при надзвичайному стані, який оголошується лише після затвердження РНБО, Президентом і Верховною Радою.

Однак Степанов підкреслив, що МОЗ не буде це рекомендувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Київ ризикує "почервоніти" в лічені дні

Як повідомляв портал "Знай.uа", "червоний" Тернопіль б'є коронавірусні антирекорди

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 9 524 нових хворих коронавірусом, 199 померло