У Франківську прощаються з лікарем місцевої поліклініки. Що стало причиною смерті - не уточнюється.

Читайте Знай в Google News!

Про сумну новину повідомили її колеги на сторінці КНП "Центр першої медичної консультативно діагностичної допомоги" в Facebook.

"Колектив висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу смерті ветерана праці, лікаря-терапевта Антоніни Ільчишин. Нехай земля буде пухом, а душа знайде вічний спокій!"- йдеться в повідомленні.

Ільчишин Антоніна Володимирівна / фото: Facebook
Ільчишин Антоніна Володимирівна / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, завдяки співпраці Мальтійської Служби Допомоги України та посольства Республіки Польща в Україні Івано-Франківська Центральна міська клінічна лікарня отримає найбільш сучасний апарат ШВЛ sv300 mindray ventilator.

В рамках проекту " Підтримка лікарні в Івано-Франківську у протидії COVID-19 "за фінансування програми МЗС Польщі" Польська Допомога " Мальтійська Служба допомоги України передасть Сучасний на даний момент ШВЛ sv300 mindray ventilator.

Крім апарату Мальтійська служба допомоги передасть лікарні: пульсоксиметри, безконтактні термометри і один палет засобів дезінфекції, маски і одноразові рукавички. Всього разом на мільйон гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Прикарпатті помер засновник великого телеканалу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Франківську усиновили дитину, яку мама залишила у "вікні життя".

Також Знай.иа писав, що у Франківську померла жінка-інвалід, сестра звинувачує медиків.