У Вінницькій області двоє дітей і пенсіонер загинули від отруєння газом. Про це розповіли в репортажі ТСН.

Повідомляється, що в селі Голодьки жінка з двома онуками, п'ятирічним Назаром і трирічною Софією прийшла в гості до 75-річного сусіда. Вони залишилися у нього ночувати і щоб зігрітися пенсіонер поставив на плиту Саморобний обігрівальний апарат.

Читайте Знай в Google News!

"В результаті кипіння конфорка згасла, і стався витік газу. Вони лягли спати і під час сну отруїлися", — повідомив начальник Хмельницького відділу поліції Валерій Романюк.

Валерій Романюк, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Валерій Романюк, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Валерій Романюк, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Саморобний обігрівач, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Саморобний обігрівач, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Саморобний обігрівач, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Родичі жінки не могли до неї додзвониться і стали підозрювати недобре. Коли вони прийшли до будинку, то виявили живою лише бабусю дітей.

"Ми надали допомогу, Літня жінка була госпіталізована в реанімаційне відділення, а сьогодні переведена на штучну вентиляцію легенів. Її підключили і зараз апарат дихає за неї. Вона в комі 3 — го ступеня, стан вкрай важкий", - розповів головний лікар Хмельницької ЦРЛ Василь Залевський.

У поліції розслідують справу як нещасний випадок. Тим часом лікарі борються за життя пенсіонерки. Вони не дають ніяких прогнозів, адже стан жінки дуже важкий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Харковом жінка загинула після домашніх пологів

Як повідомляв портал "Знай.uа", жорстокий злочин на Київщині сколихнув Україну

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі школярка виявилася серійним вбивцею