В Одеській області коронавірус забрав життя медсестри. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що Одеська волонтерка Катерина Ножевникова розповіла про смерть медсестри з Подольська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина підкреслила, що медсестру спершу лікували в місцевій лікарні, де вона пропрацювала 38 років. Її стан погіршувався і родичі жінки взяли кредит, щоб перевести її в приватну клініку. Рахунки за лікування були величезними і гроші швидко закінчувалися.

Через деякий час знайшли контакти Катерини і зв'язалися з нею з проханням допомогти перевезти медсестру в державну лікарню. Однак лікарні відмовлялися приймати жінку на лікування через заповненість реанімаційних відділень.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Все ж волонтерці вдалося знайти місце в Чорноморській обласній опорній лікарні. Однак було вже занадто пізно. Жінку перевезли в лікарню вночі, а на ранок Катерина Ножевнікова повідомила родичам сумні звістки. На момент смерті жінці було 56 років.

"Ми не витримаємо Новий карантин.. ці заходи єдине, що у нас залишилося. Як достукають до них?? як пояснити, що все це вже тут.е і це дуже страшно ... що ми будемо втрачати старих один за іншим. І не тільки старих, тому що система на жаль вже не витримала того, що відбувається. Це вже мій 11 пацієнт, якого не вдалося врятувати і родичам яких мені доводиться про це повідомляти." - написала волонтерка.

Публікація Катерини Ножевнікової: Facebook
Публікація Катерини Ножевнікової: Facebook
Публікація Катерини Ножевнікової: Facebook

Публікація Катерини Ножевнікової: Facebook
Публікація Катерини Ножевнікової: Facebook
Публікація Катерини Ножевнікової: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві від коронавірусу померла легендарна волонтерка

Як повідомляв портал "Знай.uа", мама лідера" Батьківщини " підхопила Covid-19

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом коронавірус вбив сім'ю медиків, маленький син залишився сиротою