Руслан Марцінків просуває своїх знайомих на хороші посади за допомогою патронатної служби. Про це розповіли у виданні "ЧЕСНО".

Повідомляється, що у виданні "ЧЕСНО" провели дослідження патронатної служби Івано-Франківська і визначили, що з її допомогою мер міста Руслан Марцінків просуває своїх знайомих і наближених до ГО "Свобода" на керівні посади в обхід чинного законодавства.

Читайте Знай в Google News!

Так, протягом п'яти років існування патронатної служби Руслана Марцінківа, 51 її співробітник був переведений на керівні посади в органах місцевого самоврядування.

Варто додати, що згідно з чинним законодавством України, на посади в органах місцевого самоврядування керівники повинні обиратися на конкурсній основі. Однак за допомогою даної схеми Руслан Марцінків успішно обходить цю умову.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому, майже всі співробітники патронатної служби отримують великі премії в розмірі від 16 до 50 тисяч гривень. В цілому за 8 місяців цього року, на зарплати і премії співробітників патронатної служби було витрачено 1 327 532 гривні з міського бюджету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що журналіст розкрив правду про "подвійне" життя Пальчевського

Як повідомляв портал "Знай.uа", Притула і Дубинський поскандалили в прямому ефірі

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий злякався дебатів з Синюткою