В Україні не вводитимуть суворий карантин. Про це розповів президент Володимир Зеленський в інтерв'ю для чотирьох українських телеканалів, передає ТСН.

Повідомляється, що Володимир Зеленський не має наміру вводити суворий карантин в Україні, не дивлячись на 6-7 тисяч заражених коронавірусом. Крім того він анонсував виготовлення вакцини від Covid-19 на території України.

Читайте Знай в Google News!

Президент вважає, що суворі обмеження можуть повністю зупинити економіку країни, тому вводити тотальний карантин не має сенсу. При цьому він запевнив, що зараз влада приділяє велику увагу питанню медичного забезпечення.

Володимир Зеленський, кадр з інтерв'ю на ТСН: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Володимир Зеленський розповів, що в Україні готується до випуску вакцини від коронавірусу. Її розробкою займалися півроку і зараз препарат проходить випробування.

"Ми не можемо говорити про все, тому що повинні пройти клінічні дослідження, і це правда, не маємо права. Вона, скажу правду - унікальна. Це не пафос і не популізм. Вона унікальна, тому що не така як інші. У нас є матеріали, що дослідження велися, але не на людях, втім велися. Я не можу говорити сьогодні про терміни, але в будь-якому випадку ви повинні зрозуміти наш підхід: незважаючи на нашу українську вакцину, якщо у кого буде підтверджена вакцина раніше, ми будемо закуповувати, в будь-якому випадку" - сказав Володимир Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що слуги Зеленського вирвуть смартфони з рук школярів

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський повернув українським матусям найголовніше

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський поставив Історичний підпис