Творог є дуже корисним продуктом з якого можна готувати масу смачних страв. Однак багато хто побоюється купувати магазинний творог через добавки, а продавці на ринку можуть підсунути неякісний товар. При цьому приготування творогу влома - дуже трудомісткий і довгий процес. Однак мало хто знає, що є один дуже легкий і швидкий спосіб самостійно виготовити цей продукт.

У виданні "Так просто" опублікували простий рецепт сиру зі звичайного кефіру.

Читайте Знай в Google News!

Цей рецепт не вимагає багато часу і коштів. Для приготування творогу досить купити один пакет кефіру 3,2% жирності. Краще брати кефір високої якості, від цього залежить якість сиру.

творог, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Спосіб приготування:

1. Кефір потрібно покласти на ніч в морозилку до повного замерзання.

2. Вранці дістати пакет, дати йому трохи відтанути і зняти упаковку.

3. Замиорожений кефір потрібно загорнути в марлю і підвісити над раковиною або посудом.

4. Дочекатися поки стече сироватка і дістати творог з марлі.

Творог виходить дуже м'яким і смачним. Його можна вживати в сирому вигляді з варенням або медом. Також він підходить для випічки і приготування різних страв.

творог, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт золотистої перловки з овочами

Як повідомляв портал "Знай.uа", оладки з кабачків з сиром і часником: чудове поєднання простих продуктів в швидкому рецепті

Також, "Знай.uа" писав, проста сирна запіканка до чаю