Жінка народила близнюків і здивувала всю лікарню. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Повідомляється, що родині Сари і Білла Тістлевейт лікарі сказали, що у них народяться Близнюки. Однак пара не змогла довго порадіти цьому, адже пізніше з'ясувалося, що у жінки аномальна вагітність.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що діти були монозиготними близнюками. Це означає, що обидві дитини розвивалися з однієї яйцеклітини і мали одну і ту ж плаценту, а також внутрішній накопичувальний мішок.

Така вагітність дуже ризикована, тому Сара була госпіталізована за 57 днів до пологів. У пари вже був один син і вони дуже чекали народження дівчаток.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Близнюки народилися за допомогою кесаревого розтину, за два дні до Дня матері. Вони з'явилися на світ з різницею в 46 секунд і були абсолютно здорові. Однак у прпоцесі пологів сталася подія, яка здивувала навіть лікарів.

Сара з дітьми, фото: публічне джерело

Як тільки дівчатка народилися, лікарі підняли їх до мами, щоб вона могла на них поглянути. Сара не могла повірити своїм очам, коли побачила, що новонароджені дівчинки триматися за руки.

"Моє серце розтануло. Навіть у мого чоловіка були сльози на очах і всі в кімнаті були зворушені " - розповіла Сара в інтерв'ю для видання People.

З моменту народження Дженни і Джилліан пройшло три роки. Дівчатка вже відрізняються за характерами, проте досі люблять триматися за руки.

Сара з дітьми, фото: публічне джерело

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чоловік Українки вкрав дітей. Не може допомогти ні суд, ні поліція

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львівському Охматдиті немовляті провели унікальну операцію без скальпеля

Також, "Знай.uа" писав, що українку звинувачують у вбивстві немовляти, суд онімів від її зізнань