Житель Прикарпаття подав до суду на Володимира Зеленського. Про це розповіли в прес-службі Окружного адміністративного суду міста Київ.

Повідомляється, що прикарпатець подав позов до суду на президента України Володимира Зеленського, в якому попросив визнати незаконним проведення всенародного опитування громадської думки 25 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Позивач вважає, що проведення всенародного опитування на виборчих дільницях є порушенням закону. Тому головним вимогам позову зазначено-зобов'язати Володимира Зеленського утриматися від вчинення дій щодо призначення та опитування громадської думки, яке заплановано на 25 жовтня.

Володимир Зеленський, фото: Сайт президента України

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В даний момент суд приймає рішення про відкриття судового розгляду за даним позовом.

Варто відзначити, що 13 жовтня Володимир Зеленський анонсував опитування, яке пройде в день виборів. В рамках цього опитування українцям повинні задати 5 питань. Самі питання президент не назвав.

Володимир Зеленський, фото: Сайт президента України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський повернув українським матусям найголовніше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олена Зеленська знову залізла в тарілки українських школярів

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський поставив Історичний підпис